Kik vagyunk?

Mi, az MBARTS Csapatában régóta ismerjük egymást,  számtalan sikeres közös munkán vagyunk túl. Az egyetemi évek során megvalósítottunk számtalan projektet, azonban a diplomaosztót követően maradt egy űr, erre betöltendő társultunk, hogy tovább folytassuk együtt az építkezést. Mindannyian többdiplomások vagyunk, nagy szakmai tapasztalattal,  megoldásorientált attitűddel. Ez garantálja a professzionalizmust.

Takács Szilvia, MBA 
MBA szakos okleveles közgazdász, 
üzleti kommunikáció szakos közgazdász, life és business coach

Ahogy sokan mások, én is multis környezetben szereztem sok éves tapasztalatot, legfőképpen beszerzési, folyamatfejlesztési és projektmenedzsment területen. MBA tanulmányaim során azonban egyre jobban elmélyültem a kis- és középvállalkozásokat érintő problémákban, így mára nagy fókusszal foglalkozom ezzel is.

Nem csupán az “elfogyasztott” több száz szakmai könyvből, de a családi és saját vállalkozói gyakorlatomból kiindulva is világossá vált számomra, mennyire égető probléma manapság a cégvezetőket sújtó elmagányosodás, az internetről ömlő, kontrollálatlanul ránk zúduló információk áradata, a releváns szakmai közösség hiánya. A munkámmal ezt az űrt is szeretném betölteni.

Hiteles és jól alkalmazható segítséget kívánok nyújtani a vállalkozásoknak, legyen szó akár stratégiai, vagy kisvállalkozói tanácsadásról, szakmai mentoringról vagy részletes és teljeskörű folyamat-optimalizációról.

Küldetésemnek tekintem tehát a vállalkozók sokrétű üzleti mentorálását, mindezt úgy, hogy a számukra releváns információkat egyszerű és közérthető nyelven adjam vissza.

Ha úgy érzed, számodra is fontos a folyamatos fejlődés, amelyhez szükséged lenne egy hiteles szakmai támaszra, valamint szeretnél érthető, mégis professzionális válaszokat kapni a Téged érintő kérdésekre, akkor fordulj hozzám bizalommal!